Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
TM6 TM5 TM31

Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches

4.0 (5 ocen)

Składniki

Ice Cream

  • 500 g whole milk
  • 170 g caster sugar
  • 8 egg yolks, from large eggs
  • 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
  • 100 g double cream
  • 350 g nectarines, ripe, stoned, diced (2 cm) then frozen for at least 6 hours
  • 150 g raspberries, roughly chopped

Biscuits

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g unsalted butter, chilled, diced
  • 75 g cocoa powder
  • 125 g caster sugar
  • 2 Tbsp golden syrup
  • 80 g whole milk
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1586.4 kJ / 379.2 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
53.8 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
4.2 g
Sód
140 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy