Urządzenia i Akcesoria
Coconut Bao with Prawns
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
18 pieces
Składniki
Coconut Bao Buns
-
raw cashew nuts50 g
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
coconut milk130 g
-
water180 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder¾ tsp
-
ground turmeric1 - 1 ½ tsp
-
oil for greasing
Prawns with Peppers and Chilli
-
red peppers cut in slices (1 x 5 cm)200 g
-
oil60 g
-
garlic cloves2
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined dried with paper towels500 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Finalisation
-
garlic clove1
-
sweet chilli sauce150 g
-
soy sauce50 g
-
honey100 g
-
ketchup100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lime juice25 g
-
¼ tsp ground cayenne pepperdried chilli flakes½ tsp
-
cucumber unpeeled, thinly sliced (2 mm), for garnishing (see variation)1
-
spring onions thinly sliced, for garnishing3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
654.7 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
917.4 kJ /
219.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creole jambalaya
1 godz.
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Pico de Gallo
5 min
Pad Thai
45 min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min