Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 20 g di caffè solubile
- 140 g di latte condensato zuccherato
- 2 tuorli
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
Alternatywne przepisy
Gelato al gianduia
10h 20 min
Gelato al limone
8h 20min
Spagnola
10h 20 min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8hod. 25min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20 min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Gelato al cocco
10h 20 min
Coppetta all'amarena
11 Std. 40 Min
Gelato allo yogurt
10h 20 min
Cono alla panna
3h 30min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20 min