Empanadas de cavala e ovo sem glúten

Empanadas de cavala e ovo sem glúten

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 unidades

Składniki

Massa
  • azeite
    100 g
  • água
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • vinagre
    15 g
  • farinha s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar
    450 g
Recheio
  • água mais q.b. p/ pincelar
    400 g
  • ovos
    4
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manjericão
    10 g
  • tomate em pedaços
    200 g
  • filetes de cavala em azeite escorridos
    240 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 198.3 kcal / 829.5 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 293.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...