Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)

Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 2 uova medie
  • 30 g di acqua + q.b.
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Condimento
  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di brandy
  • 100 g di passata di pomodoro
Besciamella
  • 700 g di latte intero
  • 60 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
  • 200 g di salmone affumicato a fette
  • 250 g di gamberetti sgusciati

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23.7 g
Kalorie 2012 kJ / 481 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 50.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...