
Urządzenia i Akcesoria
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pezzi
Składniki
Frolla all'arancia
-
di zucchero100 g
-
arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)½
-
di farina tipo 00250 g
-
di burro a pezzi100 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
Frolla al cacao
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 00250 g
-
di cacao amaro in polvere20 g
-
di burro a pezzi100 g
-
uovo1
-
tuorlo1
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
210 kcal /
878.5 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
96.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La tavola di Natale
10 Przepisów
Włochy
Włochy