Urządzenia i Akcesoria
Chapati
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
15 portions
Składniki
-
250 g de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
-
170 g d'eau
-
10 g d'huile neutre et un peu pour le saladier
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
285 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade en Inde
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Falafels
24 godz.
Riz Biryani
45 min
Nouilles soba aux légumes et tofu
30 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Tortillas de blé et veau épicé
1 godz. 15 min
Falafels
24 godz.
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Tahiné maison
25 min
Manaïches au zaatar
2 godz.
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Houmous
3 godz. 30 min