Préfou à l'ail, au chèvre et au miel

Préfou à l'ail, au chèvre et au miel

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portion

Składniki

La pâte à pain
  • 220 g d'eau
  • 10 g de levure fraîche
  • 300 g de farine de blé type 55
  • 1 c. à café bombée de sel
  • de farine de blé type 55, pour le plan de travail
La garniture
  • 4 gousses d'ail
  • 4 brins de persil plat frais
  • 60 g de beurre mou, coupé en morceaux
  • 200 g de fromage de chèvre frais
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 559.2 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1139.1 kJ / 272.3 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 32.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie