Mini shakshuka verdi dal Nester

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 pezzi

Składniki

  • 20 g di olio vegetale
    20 g di olio di oliva
  • 170 g di porro solo la parte bianca, a fette (1 cm)
  • 40 g di foglie di spinaci fresche
  • 40 g di cipollotto a pezzi (1 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di coriandolo, in polvere
  • ½ cucchiaino di semi di finocchio secco
  • ¼ - ¾ di cucchiaino di sale a piacere
  • 8 uova
  • 4 cucchiai di piselli surgelati
  • di sommacco (opcjonalnie) per spolverizzare
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 168.6 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 531.2 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie