Urządzenia i Akcesoria
Panini al chorizo al vapore dal Nester
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi
Składniki
-
80 g di salame chorizo a pezzi (2-3 cm)
-
40 g di latte
-
20 g di zucchero
-
30 g di burro a pezzi
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1 uovo
-
160 g farina per pane un po' di più per infarinare
-
½ cucchiaino di sale
-
500 g di acqua
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
285.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
711.3 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Focaccia con pomodori
40 min
Pane paesano
3 godz.
Babka salata al salmone affumicato
4 godz.
Pane croccante senza glutine
3 godz.
Bagel originale
Brak ocen
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini di San Gallo
Brak ocen
Panini al pesto a vapore
Brak ocen
Pane bigio in cassetta
Brak ocen