Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro in Stücken
-
1 cucchiaino di miele
-
300 g di latte
-
1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
-
500 g di farina
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto, per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread Latte
10 min
Green Power Salad
Brak ocen
Wrap con moussaka
Brak ocen
Mojito analcolico ai frutti di bosco
10 min
Chutney di fragole
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Cracker al formaggio
1 godz.
Caramelle toffee
2 godz.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Wrap caraibici
50 min
Mititei (salsicce rumene)
12 godz. 45 min