Cuchaule (Pane allo zafferano)

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • 70 g di zucchero
  • 50 g di burro in Stücken
  • 1 cucchiaino di miele
  • 300 g di latte
  • 1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
  • ½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • 500 g di farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 uovo sbattuto, per spennellare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 9 g
Kalorie 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...