Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Mandeln
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Basilikum
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 10 g Balsamico, dunkel
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 429 kJ / 103 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min
Tomaten-Kräuter-Marinade
10min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Tomatenpesto
10min
Mariniertes Gemüse
4h
Ratatouille-Salat
1h
Spinatsalat in Curryrahm
10min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Antipasti-Gemüse
30min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Griechischer Bauernsalat
20min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min