Soupe crémeuse aux champignons

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 395 g champignon de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon les besoins
  • 510 - 595 g eau
  • 200 g lait entier
  • 1 cube de bouillon de légumes
    1 c. à thé bombée bouillon de légumes en pâte
  • ½ c. à thé sel
  • 60 g crème, env. 18% m.g.
  • 4 brins persil frais feuilles seulement
  • 45 g fromage à tartiner

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 381.9 mg
Białko 6 g
Kalorie 514.5 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...