Urządzenia i Akcesoria
Seafood Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
cooking oil for greasing
-
carrot20 g
-
spring onion20 g
-
fresh coriander leaves and stems10 g
-
fresh prawns shelled and deveined135 g
-
tapioca starch1 tbsp
-
egg white (see tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
corn starch plus extra for coating1 tbsp
-
tofu egg135 g
-
egg beaten20 g
-
water1000 g
-
cooking oil100 g
-
corn starch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pieces
Sód
2089 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
3399.1 kJ /
812.4 kcal
Tłuszcz
65.9 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nester TM7
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Keine Bewertungen
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Onsen Eggs
50 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Soy Sauce Prawns
30 Min