Urządzenia i Akcesoria
Jajeczne gałki oczne na Halloween
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 sztuk
Składniki
-
250 g wody
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
8 jajek w temp. pokojowej
-
sól do oprószenia
-
pieprz czarny, mielony do oprószenia
-
czarne oliwki, bez pestek nadziewane, pokrojone w plastry
-
sos sriracha do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
85 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
353 kJ /
84.4 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Nester
26 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Świąteczne trifle piernikowe
2 godz. 30 min
Makaron ze szpinakiem w kremowym sosie migdałowym (TM7)
35 min
Halloweenowe serniczki z pajęczą siecią
6 godz. 10 min
Wytrawne placki dyniowe
40 min
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 godz. 30 min
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 min
Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami
25 min
Ciasto podwójnie czekoladowe
1 godz. 10 min
Makaron z sosem z buraków i serem feta
40 min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 min
Lekkie muffinki jogurtowe z borówkami
30 min
Halloweenowe babeczki duszki
1 godz. 30 min