Urządzenia i Akcesoria
Krem z ciastek korzennych
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
250 g ciastek korzennych typu speculoos, np. Lotus®
-
50 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka
-
150 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
54.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
402.8 kJ /
96.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Halloweenowe mini tarty dyniowe
2 godz.
Tarta z orzechami pekan
2 godz. 30 min
Czekoladowe półkule z wiśniami
9 godz.
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Krem pistacjowy
40 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Makaron z pesto z groszku
30 min
Podwójnie pistacjowe makaroniki
3 godz.
Likier pistacjowy
2 godz. 30 min
Ciastka z herbatą matcha i białą czekoladą
35 min
Dip curry z daktylami
5 min
Pistacjanki
2 godz. 40 min