Urządzenia i Akcesoria
Krem z ciastek korzennych
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
250 g ciastek korzennych typu speculoos, np. Lotus®
-
50 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka
-
150 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
54.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
402.8 kJ /
96.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Likier pistacjowy
2 godz. 30 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Wielkanocne trifle ajerkoniakowe
3 godz. 15 min
Deser lodowy z kawałkami ciastek
6 godz. 30 min
Placki ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
55 min
Trufle rumowo-cynamonowe
45 min
Syrop waniliowy
30 min
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min