Urządzenia i Akcesoria
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.2 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Brak ocen
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Brak ocen
Empanada pastry
45 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min