Urządzenia i Akcesoria
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.2 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min