Consommé di verdure con gnocchi

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di porro a fette (2 cm)
  • 150 g di carote a pezzi (3 cm)
  • 150 g di zucca a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio di oliva
  • 800 g acqua
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 200 g di fagioli cannellini in scatola scolati
  • 20 g di salsa di soia
  • 400 g di gnocchi dal banco frigo
  • 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
    20 g di Parmigiano, grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 509 mg
Białko 10 g
Kalorie 1286 kJ / 307 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...