Urządzenia i Akcesoria
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portie
Składniki
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
720.7 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
3317.8 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
91.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ready, Set, Cook!
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Nasi Goreng
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Groentesticks
Ninguna valoración
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Ninguna valoración
Aardappel- en spruitjespuree
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min