Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst

1.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portie

Składniki

  • zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)
    600 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • teentje knoflook
    2
  • honing
    10 g
  • paneermeel
    50 g
  • zout
    ¾ tl
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • olie om te besprenkelen
  • ui gehalveerd
    70 g
  • broccoliroosje
    150 g
  • paprika in blokjes (1,5 cm)
    150 g
  • wilde rijst mengeling
    200 g
  • water
    600 g
  • groentebouillonpasta
    1 - 1 ½ tl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 720.7 mg
Białko 48.6 g
Kalorie 3317.8 kJ / 793 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 91.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...