Semisfere cheesecake al mango

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 pezzi

Składniki

Base
  • 10 g di burro a temperatura ambiente
  • 20 g di biscotti, tipo digestive
  • 10 g di gherigli di noci
  • 10 g di zucchero grezzo di canna
Crema
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile
  • 25 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g di zucchero
  • 1 cucchiaino zucchero vanigliato
  • 1 pizzico sale
  • 1 uovo
  • 400 g di acqua
Curd al mango
  • 60 g di polpa di mango, fresca
  • 40 g di zucchero
  • 5 - 10 g di succo di lime
  • 50 g di burro a cubetti
  • 1 uovo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 126.5 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 897.7 kJ / 214.6 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...