Crujientes de centollo

3.0 2 oceny
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 unidades

Składniki

Relleno de centollo
  • 1 centollo cocido
    150 - 170 g de carne de centollo, cocido
  • 3 hojas de gelatina
  • 1 lata de mejillones al natural (70 g)
  • 2 huevos duros
  • 1 lata de berberechos al natural (en conserva) escurridos (90 g)
  • 200 g de mayonesa
  • 1 pellizco de sal
Galletas crujientes
  • 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
  • 1 lámina de masa de hojaldre rectangular de 30x40 cm (aprox. 275 g)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 171.2 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 661 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...