![Royal de foie con caramelo Royal de foie con caramelo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c536ecdf92f137b4ea5ec926b60cc4df/Derivates/83cf228b0ff87d05774658fa6696eca4cda5ef8d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 min
Tortilla vaga de pulpo
30 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Briouats rellenos de queso y pistacho - Marruecos
1 Std. 10 Min
Galette de setas
1 Std.
Canelones de carrilleras con setas
2h
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min