Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Valencoctail
1 godz. 30 min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 min
Smash burger taco
45 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Bocaditos con gambón
20 min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 min