Royal de foie con caramelo

Royal de foie con caramelo

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • 170 g de azúcar
  • 95 g de vino Pedro Ximénez
  • ½ cucharadita de zumo de limón
  • 1530 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 20 - 30 g de piñones crudos
  • 175 g de caldo de pollo
  • 3 yemas de huevo
  • 75 g de nata
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 150 g de foie mi-cuit de pato en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 351.6 mg
Białko 5 g
Kalorie 1446 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...