Rösti dell’Argovia con crema di formaggio alla carota

Rösti dell’Argovia con crema di formaggio alla carota

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di carote sbucciate
  • 500 g di patate, a pasta gialla densa sbucciate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
Crema di formaggio alla carota
  • 200 g di carote pelate, a pezzi (3 cm)
  • 150 - 200 g di formaggio fresco spalmabile a piacere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di cannella in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 4572.8 mg
Białko 26.3 g
Kalorie 6890.5 kJ / 1646.9 kcal
Tłuszcz 91.7 g
Błonnik 31.9 g
Tłuszcz nasycony 52.8 g
Węglowodany 190.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...