Rösti vallese con composta di pere

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 800 g di patate, a pasta gialla densa tagliate a metà o in quarti
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 1 ½ cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua
  • 750 g di pere sbucciate e private dal torsolo e semi, tagliate a dadini
  • 2 pizzichi di zafferano in polvere
  • 20 g di succo di limone
  • 15 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di formaggio raclette (4 fette)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 1153.3 mg
Białko 25.1 g
Kalorie 2998.1 kJ / 716.6 kcal
Tłuszcz 37.1 g
Błonnik 11.7 g
Tłuszcz nasycony 21.5 g
Węglowodany 75.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...