Aperol slush

Aperol slush

4.6 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje

Składniki

  • 300 - 350 g kostek lodu (patrz wskazówka)
  • 100 g Aperolu® (patrz wskazówka)
  • 100 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
  • 100 g wina musującego, typu Prosecco
  • 2 plastry pomarańczy do dekoracji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 12 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 478.7 kJ / 114.4 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...