Pão de batata-doce roxa

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
1150 g

Składniki

  • água mais q.b. p/ hidratar
    500 g
  • batata-doce roxa cortada em cubos
    220 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    650 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • fermento de padeiro seco
    1 c. chá de
  • Azeite q.b. p/ untar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 317.2 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 927.3 kJ / 221.6 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...