Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 580 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 120 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1073 kJ / 254 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait
1h 45min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain sucré
1 Std. 30 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min