Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 parts

Składniki

  • 4 c. à soupe de graines de lin dorées
  • 20 g de psyllium blond
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 100 g de farine de riz complet
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 20 g de mélange de graines

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 456 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 861.7 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 30.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...