Boeuf épicé aux poivrons rouges

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 45 g d'oignon doux coupée en morceaux
  • 3 - 4 brins de persil frais Feuilles et tiges tendres
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de poivron rouge couper en morceaux (environ 2,5 cm)
  • 100 g tomates concassées en conserve
  • 1 c. à thé de sel plus un peu d'assaisonnement, selon le goût
  • 2 c. à thé de cassonade
  • 2 pincées piment de cayenne déshydraté, en flocons
  • 450 - 500 g veau rumsteck ou filet mignon
  • poivre noir moulu Pour l'assaisonnement, selon le goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 688.3 mg
Białko 25.4 g
Kalorie 985.1 kJ / 235.5 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...