Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mac and Cheese (TM7)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
water16 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)9 oz
-
oat milk unsweetened4 oz
-
nutritional yeast1 - 2 tsp
-
vegan cheese, grated cheddar7 oz
-
vegan butter cut into pieces1 oz
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.3 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1211.4 kJ /
289.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta and Rice
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Rose and Hibiscus Latte
10 min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Aperol Spritz®
10 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Acai Nice Cream
10 min
Acaí Nice Cream
10 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Vegan coffee smoothie
10 min
Gnocchi tricolore
35 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Vegan Bolognese
50 min