Panini al vapore (bao-buns) con il Nester

Panini al vapore (bao-buns) con il Nester

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pezzi

Składniki

Impasto
  • 210 g di acqua
  • 2 - 3 pizzichi di sale nach Geschmack
  • 290 g di farina
Farcitura
  • 15 g di radice di zenzero fresco pelato, a pezzi (1 cm)
  • 3 spicchi di aglio
  • 70 g di arachidi salate e tostate
  • 200 g di pastinaca pelata, a pezzi (3 cm)
    200 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
  • 200 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 40 g di salsa di soia
  • 25 g di miele
  • 15 g di salsa chilli, rossa o salsa Sriracha
  • 3 cucchiaini di olio di sesamo per ungere
  • 650 g di acqua
Salsa
  • 5 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette sottili
  • ¾ mazzetto di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di salsa di soia
  • 20 g di succo di lime
  • 20 g di olio di sesamo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 661.7 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1594.2 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 52.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie