Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 482 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Coq au vin
2h
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Brak ocen
Yogurt fresco
11h 10min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Mojito
10min
Dado di pesce
Brak ocen
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Salsa olandese
15min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30 min