Risottata de frango e cogumelos

4.8 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    40 g
  • dente de alho cortado em fatias finas
    1
  • pimento cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    150 - 180 g
  • azeite
    20 g
  • coxa de frango s/ pele e s/ osso
    250 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    100 g
  • tomate em pedaços
    200 g
  • paprika (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • água
    400 g
  • caldo de galinha
    1 cubo de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta moída
    ½ c. chá de
  • esparguete
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 864.7 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 2344.3 kJ / 560.3 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 13.8 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 86.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...