Urządzenia i Akcesoria
Birnencreme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 Portionen
Składniki
-
Birnen (800 g)1 Dose
-
Gelatine weiß10 Blätter
-
Mascarpone250 g
-
Naturjoghurt400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Birnendicksaft200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
844 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Brombeer-Quark-Terrine
8 Std.
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min
Joghurt-Beeren-Terrine
10 Std. 30 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Engelsspeise
30 Min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min