Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g weiße Schokolade, gekühlt, in Stücken
- 300 g Himbeeren, gefroren
- 80 g Zucker
- 6 Blätter Blattgelatine (1,9 g pro Blatt), eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Eiweiß
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schokoladencreme
1 Std. 15 Min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Joghurtmousse Vanille
2 Std. 30 Min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2h
Engelsspeise
30min
Gratinierte Kirschen
30min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 Std.
Schichtpudding mit Cookies
4h 20min
Apfel-Tiramisu
4h 30min
Schoko-Kuss-Creme
15 Min