Urządzenia i Akcesoria
Spareribs mit Ajvar-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)500 g
-
Sahne200 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig50 g
-
Chilischote klein1
-
Spareribs in Portionsgröße800 - 1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
944 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Marinade für Spare Ribs
10 min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1 godz. 30 min
Fisch-Schaschlik
35 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Cordon Bleu vom Grill
45 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Leberkäse Pizza Style
2 godz. 40 min
Knuspriger Schweinebauch
3 godz.
Spareribs vom Grill
6 godz. 45 min