Urządzenia i Akcesoria
Spareribs mit Ajvar-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)500 g
-
Sahne200 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig50 g
-
Chilischote klein1
-
Spareribs in Portionsgröße800 - 1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
944 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 godz.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Cordon Bleu vom Grill
45 min
Gulaschsuppe im Brot
2 godz.
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1 godz. 10 min
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55 min