Urządzenia i Akcesoria
Spareribs mit Ajvar-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)500 g
-
Sahne200 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig50 g
-
Chilischote klein1
-
Spareribs in Portionsgröße800 - 1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
944 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knuspriger Schweinebauch
3 godz.
Gefüllte Koteletts
40 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Forellen des Bischofs
35 min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3 godz. 30 min
Zaziki
10 min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 min