Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 17 Eier, klein (Größe S)
- 3 Scheiben Toastbrot
- Wasser zum Einweichen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 350 g Schweinemett
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Senf
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackfleisch-Nudelrolle
1 godz. 30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Hack-Käse-Rolle
1 Std.
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 Std.
Hack-Muffins
1 Std.
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 min