Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 doses
Składniki
-
azeite extra virgem100 g
-
ovos4
-
vinagre50 g
-
presunto serrano100 g
-
dente de alho1
-
tomate maduro cortado em pedaços1000 g
-
sal1 c. chá de
-
sobras de pão cortado em pedaços pequenos100 g
-
água mais q.b. p/ cozer300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
988.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1312.6 kJ /
313.7 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ramen japonês
1 godz. 40 min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 godz.
Ramen vegetariano
1 godz. 30 min
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Brak ocen
Salada de melancia asiática
50 min
Sopa de beldroegas
40 min
Salmorejo
25 min
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1 godz.
Chutney de figo
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Soufflés de camarão
35 min