Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
asparagus, green cut into pieces (5 cm)340 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to garnish
-
lemon juice to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
209.8 kJ /
50.2 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Cacio e Pepe
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Peeling Ginger
5 min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Asparagus Sauté
15 min
Creamy Mac & Cheese
30 min
Kimchi Tofu Soup
35 min