Urządzenia i Akcesoria
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves cut in pieces3 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
sweet potatoes (approx. 300 g) peeled, each one sliced along the top at 1 cm intervals, without cutting all the way through6
-
tomatoes sliced (1 cm), see tip3 - 4
-
courgettes sliced (1 cm), see tip1 - 2
-
olive oil2 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets50 g
-
pears cored, quartered (1 cm x 5 cm)300 g
-
brandysweet wine30 g
-
ground cardamom½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
cod fillets, skinless600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbledfish stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water300 g
-
tinned clams drained300 g
-
ground almonds20 g
-
unsalted butter diced100 g
-
white wine40 g
-
cornflour mixed with 2 tsp water1 tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
flaked almonds, toasted4 pinches
-
ice cream4 scoops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portion
Sód
6691.8 mg
Białko
63.1 g
Kalorie
6295.4 kJ /
1504.6 kcal
Tłuszcz
54.8 g
Błonnik
20.9 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
164.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Korean Fried Chicken Wings
3 godz. 10 min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Pumpkin soup
35 min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Fish Stew
45 min
Ayam Pongteh
30 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min