Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Sandwich
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
cooked beetroot100 g
-
red cabbage100 g
-
plum tomatoes100 g
-
yellow pepper100 g
-
avocado100 g
-
carrots150 g
-
iceberg lettuce100 g
Dressing
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard25 g
-
red wine vinegar25 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
whole milk50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
micro sprouts50 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
cottage cheese200 g
-
wholemeal bread approx. (35-40 g each)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
2829.2 mg
Białko
61.7 g
Kalorie
5965 kJ /
1425.7 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
34.2 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
188.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Lamb Meatballs
45 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Irish Coffee
10 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min