Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Sandwich
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
cooked beetroot100 g
-
red cabbage100 g
-
plum tomatoes100 g
-
yellow pepper100 g
-
avocado100 g
-
carrots150 g
-
iceberg lettuce100 g
Dressing
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard25 g
-
red wine vinegar25 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
whole milk50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
micro sprouts50 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
cottage cheese200 g
-
wholemeal bread approx. (35-40 g each)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
2829.2 mg
Białko
61.7 g
Kalorie
5965 kJ /
1425.7 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
34.2 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
188.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Feta and Herb Muffins
35 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Multivitamin Vegetable Shots
10 min
Everything Cookies
50 min
Orange Sponge Cake
1 godz.