Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
caster sugar80 g
-
Greek yoghurt250 g
-
mascarpone150 g
-
whipping cream100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh pineapple sliced (1 cm)100 g
-
kiwi fruit sliced (1 cm)100 g
-
100 g ripe mango, cubed (1 cm)peach cubed (1 cm)100 g
-
strawberries100 g
-
raspberries100 g
-
blueberries100 g
-
granola6 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
703.7 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
7808.6 kJ /
1866.3 kcal
Tłuszcz
100.1 g
Błonnik
20.4 g
Tłuszcz nasycony
53.6 g
Węglowodany
210.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Watermelon Lemonade
5 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Mandarin Almond Cookies
50 min
Pink Lemonade
30 min
Fruit Ice Cream
5 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min