Urządzenia i Akcesoria
Four Heavenly Kings
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
cooking oil20 g
-
dried shrimp sambal80 g
-
eggplants cut in strips (4 cm x 2 cm)100 g
-
stink beans (petai) horizontally halved100 g
-
four angled beans cut in 5 cm length100 g
-
fresh long beans cut into 5 cm length120 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
261.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1172 kJ /
280.1 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Cereal Prawns
30 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Ginger Milk Curd
20 min
Summer seafood soup
45 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Curry Fish Head
Brak ocen