Urządzenia i Akcesoria
Salted Egg Yolk Custard Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz.
25 pieces
Składniki
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
320.7 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
555.6 kJ /
132.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Hot and sour soup
20 min
Stir-fried Clams
35 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Char Kway Teow
25 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min