Salted Egg Yolk Custard Buns

Salted Egg Yolk Custard Buns

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz.
25 pieces

Składniki

Filling
  • salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes
    6
  • water plus extra 3 tbsp water
    90 g
  • sweetened condensed milk
    70 g
  • sugar
    90 g
  • gelatine powder
    2 tsp
  • plain flour
    90 g
  • milk powder
    25 g
  • butter melted
    130 g
Bun
  • milk
    200 g
  • dried instant yeast
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • medium protein flour
    360 g
    360 g pau flour
Wrapping
  • water for steaming
    600 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 320.7 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 555.6 kJ / 132.8 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...