Ravioli alle cinque P

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 20 g di sale e un po' di più per condire
  • 500 g di ravioli fresco, dall'armadio refrigerato
  • 1 cucchiaino di grani di pepe nero
    ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
    60 g di concentrato di pomodoro
  • 250 g di panna intera

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 2838 mg
Białko 117.8 g
Kalorie 9943.6 kJ / 2376.6 kcal
Tłuszcz 89.4 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 54.5 g
Węglowodany 269.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...