Arroz espirulina con frijoles negros y espinacas

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 80 g de cebolla
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de jitomate triturado, enlatado
  • 400 g de agua
  • 100 g de hoja de espinaca fresca
  • 2 cdita de espirulina en polvo
  • 1 cdita de sal
  • 200 g de arroz
  • 150 g de frijoles negros enlatados y escurridos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 2695 mg
Białko 30.7 g
Kalorie 4779.4 kJ / 1142.3 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 16.5 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 204.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...