Arroz con hongos y azafrán

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porciones

Składniki

  • 430 g de agua
  • 300 g hongos, frescos en rodajas (2 mm)
  • 40 g aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 2 chiles de árbol secos
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de pimiento verde cortado en trozos
  • 1 pizca de paprika
  • 1 pizca de azafrán
  • 50 g de puré de jitomates maduros
  • 50 g de vino blanco
  • 200 g de arroz blanco de grano corto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 281.4 mg
Białko 25.2 g
Kalorie 5252 kJ / 1255.3 kcal
Tłuszcz 42.3 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 186.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...