Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Triple chocolate muffins
20 min
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Tropical mocktail
10 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Chewy chocolate brownies
35 min