Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan Cheese Substitute
-
cashew nut, raw85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
kidney bean, canned (drained weight 9 oz), drained1 can
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
celery cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces140 g
-
onion cut into eighths1
-
white wine, dry (vegan)100 g
-
chopped tomatoes, canned (14 oz)1 can
-
tomato purée (concentrate)45 g
-
cumin, ground½ tsp
-
thyme, dried1 tsp
-
rosemary, dried, chopped1 tsp
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, ground½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.1 g
Kalorie
1468.9 kJ /
351.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
10.5 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Brak ocen
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min