Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1135 kJ / 274 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapr vařený v páře
55 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 menit
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Brak ocen
Treska s citrusovým máslem
50 menit
Svařák z cideru
25 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Losos s bramborovou kaší
55 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min